POAS, Pirkan Opiskelija-asunnot Oy

POAS, Pirkan Opiskelija-asunnot Oy, on Tampereen kaupungin omistama yleishyödyllinen osakeyhtiö. Se vuokraa omistamiaan asuntoja peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa opiskeleville ja työssäkäyville nuorille. POAS toimii Tampereella ja Pirkanmaan alueella.

Yhtiö on syntynyt 1966 ja erilaisten yritysfuusioiden kautta kehittynyt nykyiseen muotoonsa. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä 17 henkilöä ja yhtiöllä on 36 talokokonaisuutta eri puolilla Tamperetta. Vuoden 2015 jälkeen POAS on kasvanut merkittävästi ja Kauppalehti myönsi Kasvajasertifikaatin 16.1.2019 vuoden 2018 Kasvajayrityksenä.

Aloitin yhtiössä toimitusjohtajana 2014. Olemme yhdessä henkilöstön kanssa rakentaneet yritykselle vahvan arvopohjaisen toimintamallin. Henkilöstön työhyvinvoinnista huolehtiminen on yksi vaikuttava tekijä yhtiön hyvässä kehityksessä.

Onnistumisen Ohjeet on ollut hyvän kehityksemme tukena. Ohjeet ovat meillä päivittäisessä käytössä ja päivitämme niitä säännöllisesti. Onnistumisen näkökulma ohjeissa on tärkeää. Ohjeistus on motivoivaa ja yhdessä hyvän ammattitaidon kanssa se näkyy asiakkaille asti.

Työhyvinvointi organisaatiossamme on nyt viimeisten tutkimusten mukaan erittäin korkealla tasolla. Yhtenä yksittäisenä asiana kyselyssä nousi esille, että työntekijät ovat ylpeitä saadessaan tehdä työtä toistensa kanssa. Minäkin olen ylpeä koko henkilökunnastamme.

Toimitusjohtaja Timo Jokinen
POAS

Meilläkin on käytössä Onnistumisen Ohjeet

Asuma Palvelut, Hakunilan Huolto Oy POAS, Pirkan Opiskelija-asunnot Oy Lännen Palveluyhtiöt Oy

Kiinnostuitko?

Kerron mielelläni lisää, miten organisaationne toimintakulttuuria voi kehittää. Onnistumisen kautta.