Lännen Palveluyhtiöt Oy

Lännen Palveluyhtiöt Oy -konserni tuottaa kokonaisvaltaista kiinteistönpidon palvelua. Asiakkaistamme huolehtivat kiinteistöhoidon – ja korjauksen, siivouspalvelun, viherpalvelun ja isännöintipalvelun ammattilaiset. Meillä työskentelee monen alan ammattilaisia ja omaamme erittäin monipuolisen osaamisen kiinteistöpalvelujen alalla. Olemme soveltaneet prosessiajattelua omaan toimintaamme ja pystymme tuottamaan laadukasta, nopeaa ja kustannustehokasta palvelua. Digitalisoinnin hyötyjä ollaan myös ottamassa avuksi niin omaan toimintaamme kuin läpinäkyvyytenä myös asiakkaillemme.

Lännen Palveluyhtiöt työllistää tällä hetkellä jo yli 200 ammattilaista. Silti tuntuu, että elämme vielä kasvun aikaa. Se uskoakseni kertoo, että olemme menestyneet. Menestymisemme takana ovat osaavat ja työhön sitoutuneet ihmiset. Haluamme pitää huolta työntekijöistä – he ovat tärkein voimavaramme. Huolehdimme ammattiosaamisesta aktiivisesti mm. kouluttamalla henkilöstöä ja tekemällä yhteistyössä oppilaitosten kanssa. Teemme ihmisille mahdolliseksi edetä ammattilaisena omaa opinpolkua. Reilu työilmapiiri ja työhyvinvoinnista huolehtiminen näkyy palvelumme laadussa. Koemme olevamme alallamme edelläkävijöitä.

Onnistumisen Ohjeet edistävät kaikkea sitä hyvää mitä meillä jo on. Tässäkin asiassa haluamme olla ensimmäisten joukossa. Juuri tällaista ohjeistusta olemme kaivanneet. Jatkuvan kasvun vauhdissa kirjalliset toimintaohjeet ovat vain jääneet tekemättä, mutta nyt se onnistui. Onnistumisen Ohjeet ovat juuri valmistumassa ja saamme ne käyttöön lähiaikoina.

Teimme ohjeet kahdessa vaiheessa. Ensin liiketoimialueiden, taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon päälliköt yhdessä ja sen jälkeen kehitystyöhön tulivat mukaan lähiesimiehet. Työ sujui hienosti.

Onnistumisen Ohjeet on erinomainen kooste ja infopaketti konsernin arkisen työn ohjeistuksesta. Myönteinen toiminnan ohjaaminen on se oikea tapa auttaa työntekijöitä kehittämään työntekoaan ja motivoitumaan työhön.

Tulevaisuudessa uusi työntekijämme saa eteensä Onnistumisen Ohjeet, mikä tulee olemaan tärkeä osa työhön perehdyttämisessä. Aika ajoin myös ohjeiden kertaamisesta huolehditaan. Tuntuu hyvältä – tästä on hieno jatkaa eteenpäin.

Harri Järvenpää
Toimitusjohtaja

Meilläkin on käytössä Onnistumisen Ohjeet

Asuma Palvelut, Hakunilan Huolto Oy POAS, Pirkan Opiskelija-asunnot Oy Lännen Palveluyhtiöt Oy

Kiinnostuitko?

Kerron mielelläni lisää, miten organisaationne toimintakulttuuria voi kehittää. Onnistumisen kautta.